ДП «ЛЬВІВСЬКИЙ БРОНЕТАНКОВИЙ ЗАВОД» ПРЕДСТАВЛЯЄ БРЕМ «ЛЕВ»

ДП «Львівський бронетанковий завод», що входить до складу ДК «Укроборонпром», на XV Міжнародній спеціалізованій виставці «Зброя та безпека-2018» представляє броньовану ремонтно-евакуаційну машину «Лев». Така інформація була опублікована на офіційному сайті держконцерну 11 жовтня ц.р.

Машина створена львівськими конструкторами спеціально для посилення технічного супроводу та оперативного обслуговування українських танкових підрозділів, що сформовані з Т-64 та Т-72.

БРЕМ, яка розроблена на базі танка Т-72, призначена для евакуації та буксирування несправної, пошкодженої гусеничної та колісної військової техніки в умовах бойових дій, проведення її поточного та середнього ремонту в польових умовах.

Для виконання усіх цих функцій на «Леві» встановлено лебідку з довжиною троса 200 метрів, електрозварювальне обладнання, що живиться від генератора ремонтно-евакуаційної машини, кран-стрілу вантажопідйомністю 12 т. Така вантажопідйомність дозволяє проводити монтаж-демонтаж вузлів та агрегатів, зокрема, танкових башт, двигунів, коробок передач, опорних катків.

Також зазначається, що нещодавно броньована ремонтно-евакуаційна машина «Лев» успішно пройшла визначально-відомчі випробування. Тож на «Львівському бронетанковому заводі» готові до її серійного виробництва для потреб українського війська.

Поделиться публикацией