ДП «ЗАВОД 410 ЦА» УСПІШНО ВИКОНАЛО РЕМОНТ ТА ПРОВЕЛО ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ ЛІТАКА АН-74ТК-200 ДЛЯ НАЦГВАРДІЇ КАЗАХСТАНУ

Державне підприємство «Завод 410 цивільної авіації», що входить до складу Укроборонпром, успішно виконало ремонт та провело технічне обслуговування літака Ан-74ТК-200 для Національної гвардії Казахстану.

Про це 28 жовтня ц.р. повідомили в прес-службі держконцерну.

Літак прибув в Україну 16 серпня, а вже 26 жовтня після всіх робіт, завершених в обумовлені із замовником терміни, приземлився в Казахстані.

Це вже другий літак казахських служб, що пройшов цього року технічне обслуговування на ДП «Завод 410 ЦА».

«На сьогодні ми вже маємо три запити від силових структур Казахстану щодо продовження співпраці у 2022-2023 роках. Завод успішно конкурує з приватними підприємствами, які мають відповідні сертифікати з технічного обслуговування повітряних суден типу Ан-74, завдяки ефективному виконанню завдань, швидкості оформлення необхідної документації та вартості послуг», – розповідає директор ДП «Завод 410 цивільної авіації» Олександр Пащенко.

Так, фахівці заводу провели, зокрема, огляд двигунів, електронних систем, планера з метою виявлення проблем та їх усунення.

Поделиться публикацией