ДП «АНТОНОВ» РОЗПОЧАТЕ ЗАГАЛЬНЕ СКЛАДАННЯ ФЮЗЕЛЯЖУ ЛІТАКА АН-178 ДЛЯ ПЕРУ

На ДП «Антонов» розпочате загальне складання фюзеляжу літака Ан-178 для постачання Міністерству внутрішніх справ Республіки Перу.

Про це 19 травня ц.р. повідомив «Український мілітарний портал», посилаючись на пресслужба підприємства.

Днями носову частину фюзеляжу (Ф-1) встановлено в стапель загального складання, де раніше вже були розміщені підлога, шпангоути та бокові обшивки вантажного відсіку.

До теперішнього часу також повністю завершене виготовлення центральної частини крила, його лівої та правої консольних частин, хвостового оперення.

Також вже готово два пілони двигунів готові для подальшого їх встановлення на фюзеляж літака.

Загалом в ланцюгу поставок агрегатів для нового Ан-178 задіяно 25 українських компаній та близько 30 європейських та північноамериканських постачальників.

На початку лютого на ДП «Антонов» виконувались роботи зі складання основних складових частин фюзеляжу Ан-178 (носової частини Ф1, центральної частини Ф-2 та хвостової частини Ф3) для МВС Перу.

Літак Ан-178 із серійним номером 006 будується для Міністерства внутрішніх справ Республіки Перу в рамках угоди підписаної у 2019 року ДП «Спецтехноекспорт» та МВС Перу.

Державне підприємство «Антонов» поставить Ан-178 для Національної поліції Перу та здійснюватиме його обслуговування на період гарантійного терміну визначеного цим договором.

Ан-178 – середній транспортний літак, що призначений для доставки особового складу, озброєння і легкої військової техніки посадковим та парашутним способами, транспортування матеріальних засобів, пошти та інших вантажів «в навал» або в стандартній тарі та вантажів на піддонах загальною вантажопідйомністю до 18 т.

Поделиться публикацией