ДО КІНЦЯ ЛІТА КОМАНДА ЗЕЛЕНСЬКОГО ЗМІНИТЬ КЕРІВНИКА «УКРОБОРОНПРОМУ»

В Держконцерні «Укроборонпром» впродовж декількох тижнів буде призначений новий керівник. Як повідомив голова наглядової ради Держконцерну «Укроборонпром» Айварас Абромавічус, політичне рішення про зміну керівника держконцерну Павла Букіна вже прийняте.

Про це 12 липня ц.р повідомив портал DT,UA.

Зокрема, «Шукаємо йому заміну», — сказав Абромавічус в інтерв’ю LIGA.net.

Відповідаючи на питання, коли буде призначений новий керівник, Абромавічус сказав: «Думаю, протягом кількох тижнів».

Він повідомив, що претендента на посаду наглядова рада шукає самотужки – без конкурсу.

«Разом зі мною до наглядової ради увійшли дві людини, які мають хороше розуміння, що таке оборонний сектор і кадрового потенціалу в ньому. Це Андрій Загороднюк і Давид Арахамія. Як мій радник працює Роман Бондар — один із найвідоміших рекрутерів у цій країні. Ми разом займаємося пошуком людей на топові позиції в концерні», — заявив Абромавічус.

Раніше в ЗМІ повідомлялося, що 11 липня президент України Володимир Зеленський призначив Айвараса Абромавичуса членом наглядової ради ГК Укроборонпром. Після обрання головою Наглядової ради Держконцерну Абромавічус заявив, що компанію очікують серйозні зміни в кадровому складі.

Чинний глава «Укроборонпрому» Павло Букін був призначений указом президента Петра Порошенка у лютому 2018 року після скандального звільнення його попередника Романа Романова.

Поделиться публикацией