«ДОЛЯ І КО. ЛТД» СТАЛА ЕКСКЛЮЗИВНИМ ДИСТРИБ’ЮТОРОМ THALES DEFENCE & SECURITY, INC

Українська приватна компанія «Доля і Ко. Лтд» отримала статус ексклюзивного дистриб’ютора Thales Defence & Security, Inc – одного з глобальних лідерів оборонної сфери, телекомунікацій, рішень для авіації, космосу та цифрової безпеки.

Про це 1 липня ц.р. повідомив портал Ukrainian Military Pages, посилаючись на пресслужбу «Доля і Ко. Лтд.

Thales Defense & Security, Inc. (TDSI) із штабквартирою у м. Кларксберг (Меріленд, США) – дочірня компанія міжнародної промислової групи Thales Group, що працює на ринках авіакосмічних технологій, транспорту, цифрової ідентичності, оборонних технологій та безпеки. Маючи 80 000 співробітників у 68 країнах, Thales у 2019 році досягла обороту 18,4 млрд євро.

TDSI є світовим провайдером критично важливих систем зв’язку з 1964 року. З того часу компанія набула широкого спектру нових можливостей, що розширюють проникнення на оборонні та безпекові майданчики, включаючи новітні тактичні засоби зв’язку, нашоломні дисплеї та технології відстеження руху; термінали SATCOM; вдосконалені системи гідролокації; навчальні та імітаційні системи; захист даних; сенсорні та ракетні системи.

Крім того, Thales Defense & Security, Inc. впроваджує широкомасштабні комплексні рішення – наприклад, системи управління бойовими діями; морські, повітряні та наземні ISR; та системи електронної війни (РЕБ) – для задоволення потреб збройних сил США.

Поделиться публикацией