ДЛЯ РОЗВИТКУ ВТС УКРАЇНИ З ТУРЕЧЧИНОЮ НЕМАЄ ЖОДНИХ ОБМЕЖЕНЬ – ПРЕДСТАВНИК МІНІСТЕРСТВА ОБОРОННОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ТУРЕЧЧИНИ

Для розгортання масштабного військово-технічного співробітництва між Україною та Туреччиною немає жодних політичних або інших обмежень.

Про це в інтерв’ю інформаційному агентству «Оборонно-промисловий кур’єр» заявив менеджер з Центральної Азії та далекосхідного регіону Міністерства національної промисловості Туреччини Ахмет Кейгусус.

За його словами, на сьогоднішній день між Україною та Туреччиною  розгорнуто досить серйозне ВТС і його потенціал є досить великим.

А. Кейгусус також зазначив, що немає обмежень у передачі Туреччиною технологій у проектах, які започатковані з Україною. Зокрема, у проектах, пов’язаними з забезпеченням України ударними безпілотними авіаційними комплексами та засобами захищеного зв’язку. Він додав, що є можливість створювати спільні підприємства та виробляти на території України стільки спільної оборонної продукції, скільки забажає українська сторона.

Поделиться публикацией