ДК «УКРСПЕЦЕКСПОРТ» ПІДПИСАЛА КОНТРАКТ С ТУРЕЦЬКОЮ КОМПАНІЄЮ ASELSAN У СФЕРІ СИСТЕМ УПРАВЛІННЯ ВІЙСЬКАМИ ТА МОДЕРНІЗАЦІЮ ППО

В передостанній день роботи Міжнародної виставки оборонної промисловості в Стамбулі ДК «Укрспецекспорт» підписала контракт с турецькою компанією Aselsan A.S. – провідним оборонним підприємством Туреччини у сфері систем управління (Command&Control).

Про це 1 вересня ц.р. повідомили в прес-службі ДК «Укрспецекспорт».

Контрактом передбачено надання послуг щодо модернізації окремих систем протиповітряної оборони та щодо інтеграції до системи управління (Command&Control) виробництва ASELSAN. За результатом виконання контракту буде підвищено тактико-технічні характеристики систем ППО.

«Цей контракт – черговий крок для поглиблення співпраці між нашими країнами у сфері військово-технічного співробітництва. На сьогодні компанія Aselsan A.S. є потужним виробником оборонної продукції в Турецькій республіці. Ця компанія не лише виробляє продукцію для майже усіх видів і родів військ, а ще займається ґрунтовною науково-дослідною роботою і впровадженням високотехнологічних розробок», – прокоментував підписання контракту Генеральний директор ДК «Укрспецекспорт» Вадим Ноздря.

Aselsan A.S. – турецька оборонна компанія, яка займається дослідженнями, розробкою та виробництвом передової військової продукції для повітряних, наземних і морських сил.

У рейтингу 100 найбільших військово-промислових компаній світу за 2020 рік від американського видання Defense News компанія Aselsan A.S. посіла 48 місце. Компанія є одним з основних підрядників збройних сил Туреччини.

 

Поделиться публикацией