ДК «УКРОБОРОНПРОМ» ПІДПИСАВ НОВИЙ КОНТРАКТ З ASELSAN НА ПОСТАВКУ РАДІОСТІНЦІЙ ДЛЯ МОУ

Державна компанія «Спецтехноекспорт», що входить до складу ДК «Укроборонпром», підписала контракт з турецькою компанією Aselsan про поставки нових партій радіостанцій УКВ зв’язку на потреби Міноборони України на суму 6 млн дол США.

Про це 10 жовтня ц.р. повідомили в прес-службі держконцерну.

Подія відбулась в рамках міжнародної виставки «Зброя та Безпека 2019»
Новий контракт є частиною рамкової угоди між «Спецтехноекспортом» та Aselsan на поставку турецьких засобів радіозв’язку в Україну, що була укладена у 2016 році. Ця угода реалізується за механізмом офсетних зобов’язань між компаніями і передбачає запуск їх виробництва в Україні.
Нові партії систем військового зв’язку будуть поставлені в українські війська протягом 2020 року і стануть першими, що вироблені на території України.
Налагодження виробництва турецьких систем радіозв’язку в Україні дозволяє Міністерству оборони України отримати доступ до найсучасніших технологій у сфері зв’язку.
XVІ Міжнародна спеціалізована виставка «Зброя та безпека – 2019» розпочала свою роботу 8 жовтня 2019 року. 36 підприємств-учасників Державного концерну «Укроборонпром» представляють на міжнародному форумі широкий спектр продукції військового та подвійного призначення. Загалом Концерн експонує 135 експонатів, серед яких 6 новітніх зразків представлені вперше, а також 13 натурних зразків крупногабаритної військової техніки.

Поделиться публикацией