ДК «УКРОБОРОНПРОМ» ПРЕДСТАВЛЯЄ ОБОРОННИЙ КОМПЛЕКС УКРАЇНИ НА МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ EUROSATORY-2018

Державний концерн «Укроборонпром» представляє передові розробки оборонно-промислового комплексу України на 26-ій міжнародній виставці Eurosatory-2018, яка стартувала  11 червня у Парижі. Про це повідомляється  на офіційній сторінці держконцерну 11 червня ц.р.

Підприємства концерну демонструють протитанкові ракетні комплекси, бронетехніку, високоточне артилерійське озброєння, безпілотні літальні апарати та інше озброєння.

Так, на виставці показані легкий переносний ракетний комплекс «Корсар» від ДП «ДККБ «Луч», високоточний керований артилерійський снаряд «Квітник-К» від ДП НВК «Прогрес», БПЛА «Спектейтор».

Окрім того, представники підприємств «Укроборонпрому» зацікавлені у розгортанні військово-технічного співробітництва з провідними іноземними виробниками комплектуючих до військової техніки та озброєння. В першу чергу йдеться про налагодження постачання сучасних розробок для систем прицілювання, наведення, розвідки та спостереження.

Eurosatory– найбільша міжнародна виставка, присвячена питанням безпеки і оборони та пов’язаних з цією сферою передових технологій. Виставка проводиться раз на 2 роки під патронажем Міністерства оборони Франції з 1967 року.

Цьогоріч у Парижі свою продукцію представляють компанії з 57 країн. Експонати розташовуються на площі понад 167 тисяч квадратних метрів. Передбачено участь понад 200 офіційних делегацій та очікується 57 тисяч відвідувачів. Виставка триватиме до 15 червня.

Поделиться публикацией