ДК«УКРОБОРОНПРОМ» ТА ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВʼЯЗКУ УКЛАЛИ МЕМОРАНДУМ ПРО ВЗАЄМОРОЗУМІННЯ ТА СПІВПРАЦЮ

Державний концерн «Укроборонпром» та Державний університет інтелектуальних технологій і звʼязку уклали меморандум про взаєморозуміння та співпрацю.

Про це 18 липня ц.р. повідомив портал «Весь Харьков».

Підписання документа відбулося в рамках спільної конференції Концерну та Львівського безпекового форуму «Ефективна промисловість для обороноздатності».

Меморандум передбачає, зокрема, підготовку висококваліфікованих фахівців у галузі кібербезпеки для Концерну.

«Ми розгортаємо систему інформаційного захисту і потребуємо гарних спеціалістів, – зазначив перший заступник генерального директора Укроборонпрому Роман Бондар. – Тож я вбачаю перспективу плідної співпраці, по-перше, у напрямку працевлаштування студентів університету на підприємства Укроборонпрому. По-друге, ми будемо раді, якщо заклад долучиться до наших розробок та напрацювань у сфері протидії кібератакам, що йдуть, зокрема, з боку країни-агресора».

«Питання кібербезпеки та ІТ-технологій для нашого університету – один з найважливіших векторів розвитку. Це потрібно нашій державі. І ми зацікавлені забезпечити Укроборонпром фахівцями, які б відповідали умовам не лише українського ринку, а й країн-партнерів», – зазначив в.о. ректора Державного університету інтелектуальних технологій і звʼязку Олександр Назаренко.

Поделиться публикацией