ГЕНПРОКУРОР ЗАМІНИВ ГРУПИ ПРОКУРОРІВ У НИЗЦІ КРИМІНАЛЬНИХ ПРОВАДЖЕНЬ ЩОДО РОЗКРАДАННЯ В ДК «УКРОБОРОНПРОМ»

Генеральний прокурор Руслан Рябошапка замінив групи прокурорів у низці кримінальних проваджень щодо розкрадання державних коштів, а також неналежного використання державного майна на підприємствах «Укроборонпрому».

Про це 9 січня ц.р. повідомили в пресслужбі Офісу Генпрокурора.

«Генеральний прокурор Руслан Рябошапка за результатом опрацювання звернення Державного концерну «Укроборонпром», а також аналізу зібраних матеріалів на початку 2020 року змінив групи прокурорів у ряді кримінальних проваджень щодо розкрадання державних коштів, а також неналежного використання державного майна на підприємствах Державного концерну «Укроборонпром»», — йдеться в повідомленні .

Зазначається, що здійснення процесуального керівництва у цих кримінальних провадженнях генпрокурор доручив прокурорам військової прокуратури Центрального регіону України.

Прокурори підготували плани досудового розслідування, надають доручення оперативним працівникам щодо забезпечення дослідження обставин кримінальних правопорушень та установлення всіх причетних до їх вчинення осіб. Спеціалізована прокуратура у сфері нагляду за кримінальними провадженнями про військові злочини та у сфері оборонно-промислового комплексу взяла під контроль стан досудового розслідування у згаданих розслідуваннях.

Поделиться публикацией