ГЕНЕРАЛ БЕН ХОДЖЕС ПОРАДИВ, ЯК УКРАЇНЦЯМ ЗВІЛЬНИТИ КРИМ

Поради генерала Бена Ходжеса не містять нічого нового, але приємно, що американський військовий опікується цим питанням та сприяє зростанню морально-бойового духу всередині української армії.

Колишній командувач військами США у Європі Бен Ходжес опублікував у своєму мікроблозі у Twitter карту з поясненнями того, якою він бачить нейтралізацію російських військ на території тимчасово окупованого Криму. Якщо коротко, то головний його задум полягає в завданні по ворожих угрупуванням постійних ударів з допомогою далекобійної зброї.

«Скептики щодо Криму припускають, що для цього потрібна дорога широкомасштабна сухопутна атака, але передовсім пріоритетом є зробити Крим непридатним для Росії. Сили спецоперацій та інші внесуть свій внесок», — написав Ходжес у своєму мікроблозі.

Це, за його прогнозами, допоможе перерізати матеріально-технічне забезпечення Криму. Удари, які будуть здійснюватися і по ворожій авіації, і по чорноморському флоту, підготують основу для початку наземного наступу захисників.

«Щоденними високоточними ударами необхідно «відганяти» Чорноморський флот від Севастополя. Те ж саме стосується російських військово-повітряних сил у Саках тощо. Потім деякі цілі уразити безпілотниками. Сухопутні ж війська можуть прийти пізніше», — виклав план Ходжес.

Поделиться публикацией