В СЕРЕДИНІ ХОЛДИНГУ «РАДАРНІ СИСТЕМИ» СТВОРЕНО РОЗПОДІЛ РОБОТИ ПІДПРИЄМСТВ ЗА РІЗНИМИ НАПРЯМКАМИ – О. ВОТЯКОВ

У нас в середині «Радарних систем» створено поділ за різними напрямками. Наприклад, «Іскра» має величезний досвід у своїй сфері. Свого часу, коли в 2014 році було не зрозуміло, куди що переміщати, і що кому доручати. Ми тоді більше зусиль спрямували на моніторинг та радіоелектронну розвідку. Тому усе виглядало логічним і виваженим, що було передано саме на «Іскру».

Про це в інтерв’ю інформаційному агентству «Оборонно-промисловий кур’єр» повідомив директор державного підприємства «Центральне Конструкторське Бюро “Протон” Олег Вотяков.

«Ми, у свою чергу, прийшли теж до цієї теми, але самостійно. У підсумку, коли у нас з’явився перший передавач, а до цього у нас був свій пеленгатор, ми провели тривалі переговори з військовими, здійснили демонстрації, детальні обговорення допрацювань. Вони нам довірилися, ми погодили всі питання, які треба було технічно врахувати і випустили перший зразок», — додав співбесідник.

Підсумовуючи він сказав, що на даний момент «Протону» ще нічого не передали, але зараз планується спільно з «Іскрою» цей напрям розвивати. «До речі, у «Іскри» зараз є нові проекти, а «Протону» було б цікаво завершити розпочаті проекти і рухатися далі», — заявив О. Вотяков.

 

 

Поделиться публикацией