В РОСІЇ ПАЛАЄ ЧЕРГОВИЙ НАФТОПЕРЕРОБНИЙ ЗАВОД – 13-та ЦІЛЬ В РФ

У російському Слов’янську-на-Кубані вночі 17 березня пролунала серія вибухів. Про це повідомляють ТГ-канали РФ з посиланням на очевидців, які повідомляють про атаку безпілотників.

На одному з місцевих заводів почалася пожежа. Як пишуть місцеві Telegram-канали ймовірно атаковано Слов’янський НПЗ, який виробляє авіаційний гас, бензин, вакуумний газойль і мазут. Повідомляється, що внаслідок вибухів є як мінімум один постраждалий – працівник заводу. На місце події виїхали співробітники швидкої допомоги та оперативні служби. Місцева влада підтвердила атаку безпілотників на НПЗ. «Кілька безпілотників намагалися атакувати нафтопереробний завод у Слов’янську-на-Кубані»,  – повідомили російські пропагандистські ЗМІ. За версією російської сторони, дрони було «нейтралізовано», проте внаслідок падіння одного з них виникла пожежа.

Слов’янський нафтопереробний завод  входить до топ-5 найбільших компаній краю з нафтопереробки.

Станом на вечір 16 березня було загалом зафіксовано ураження 12 російських НПЗ. Серед іншого, 16 березня зранку дрони-камікадзе ЗСУ уразили одразу два російські нафтопереробні заводи, розміщені в Самарській області РФ – щонайменще за 900 кілометрів від державного кордону України.

Поделиться публикацией