В ПОЛЬЩІ ПОЧНУТЬСЯ НОВІ НАВЧАННЯ АМЕРИКАНСЬКОЇ АРМІЇ

Міністерство національної оборони Польщі повідомляє, що у вівторок, 14 липня, почнуться нові навчання американської армії. У них візьмуть участь і польські військові.

Про це 12 липня ц.р. повідомив портал DT,UA.

 

Навчання «Emergency Deployment Readiness Exercise», які пройдуть під командуванням Міністерства оборони США, покликані перевірити готовність американських військ до швидкої передислокації через Атлантику в рамках союзницької допомоги європейським країнам. З 14 по 23 липня в Європу буде перекинуто американський бронетанковий підрозділ.

 

Навчання поділене на три етапи. Спочатку солдати США перетнуть Атлантику. Наступний етап передбачає отримання важкого обладнання на полігоні Берген-Гон і його перевезення на полігон в Дравську Поморському. На третьому етапі польські та американські військові візьмуть участь в об’єднаному вогневому навчанні.

 

З 5 по 19 червня на полігоні в Дравську Поморському польські та американські війська провели об’єднані навчання «Allied Spirit» за участю 6000 вояків. Метою «DEFENDER-Europe 20» є формування стратегічної готовності до підтримки національної оборони США і до досягнення головних цілей НАТО (в тому числі відлякування потенційного агресора).

 

Міністерство національної оборони відзначає, що, з огляду на епідемічну ситуацію під час навчань будуть застосовуватися всі необхідні заходи, щоб забезпечити захист учасників навчань і місцевого населення від поширення COVID-19.

 

Раніше повідомлялося про те, що США планують військові навчання з Кіпром.

Поделиться публикацией