В ОТОЧЕННІ ГЛАВИ КРЕМЛЯ Є ДОВОЛІ БАГАТО ЛЮДЕЙ, ЯКІ НЕ ПІДТРИМУЮТЬ ПОТОЧНУ ПОЛІТИКУ РФ СТОСОВНО УКРАЇНИ

Головне управління розвідки Міністерства оборони України під час повномасштабного російського вторгнення знайшло можливість співпраці з людьми з близького оточення президента РФ Владіміра Путіна.

Про це розповів представник ГУР Андрій Черняк у інтерв’ю грецькому виданню Iefimerida.

«На війні ми використовуємо всі засоби, дозволені законом. Ми знайшли механізми співпраці навіть з людьми, які є дуже близькими до Путіна. Це люди поза всякими підозрами, відомі як прихильники «великої Росії»», – заявив він.

Черняк пояснив, що в оточенні глави Кремля є доволі багато людей, які не підтримують поточну політику РФ стосовно України та, зокрема, цю конкретну повномасштабну війну. Однак, не багато посадовців співпрацюють з нашою розвідкою через дружні почуття до України.

«Усі вони роблять це заради власної вигоди – це в їхніх інтересах. Хтось, щоб урятувати своє життя. Хтось тому, що втрачає гроші. Після вторгнення в Україну низка людей почали дуже швидко втрачати гроші та вплив. Їм це не подобається», – пояснив представник ГУР.

Водночас, Черняк вважає, що згадані особи зможуть позбавити Путіна влади лише за умови достатнього ослаблення президента РФ. Наразі ці люди не готові до будь-яких переворотів.

«Якщо він втратить владу, вони його знищать», – додав розвідник.

Поделиться публикацией