В ОКУПОВАНОМУ КРИМУ АКТИВІЗУВАВСЯ ПАРТИЗАНСЬКИЙ РУХ ПРОТИ РОСІЙСЬКИХ ФАШИСТІВ

В окупованому росією Криму активізувався партизанський рух проти російських фашистів. Активісти руху відкрили свій Телеграм-канал «Крим — край партизанської слави».

Про це з посиланням на сайт правозахисної інформації INжир media передав Укрінформ.

“Як повідомляють учасники руху, вони не мають єдиного координаційного центру, а діють творчо, індивідуально, але спільно один з одним. На сьогодні вони провели безліч акцій”, — йдеться у повідомленні.

Поки що серед найпоширеніших акцій — проколювання коліс автомобілів, чиї власники підтримують Z-фашизм, розклеювання листівок з антивоєнними закликами. Проте надалі «хлопці обіцяють діяти рішучіше».

Повідомляється, що учасники партизанського руху мають у своєму розпорядженні список адрес російських окупантів, які проживають у військовому гарнізоні у смт Гвардійське Сімферопольського району.

Як повідомлялося, так званий «суд» у Севастополі заарештував терміном на два місяці двох місцевих жителів, які проколювали шини автомобілів, на яких було зображено букву Z, як символ війни росії проти України. Крім того, затримано та оштрафовано на 30 тисяч рублів мешканця Севастополя, який зірвав банер на підтримку війни в Україні.

Поделиться публикацией