В КИЄВІ ПРОДЕМОНСТРУВАЛИ ШТАБНУ МАШИНУ НА ШАСІ КРАЗ

В українській столиці показали широкому загалу штабну машину на шасі КрАЗ.

Про це 25 жовтня ц.р. повідомив Мілітарний.

Під час низки спеціалізованих виставок, які проходили в Міжнародному виставковому центрі (МВЦ) у Києві в період з 19 до 21 жовтня, було продемонстровано штабний автопоїзд».

Він складається зі штабної машини (МШ) на шасі КрАЗ-63221 з колісною формулою 6х6 і штабного причепа (ПШ), який також виготовлений на Кременчуцькому автозаводі.

У журналі зазначають, що кузови-фургони розроблені та вироблені на одеському підприємстві «Південьавтобуд».

Основним призначенням штабного автопоїзду є забезпечення цілодобової роботи і відпочинку оперативного складу пунктів управління при будь-яких погодних умовах, незалежно від пори року і часу доби. Машина призначена для роботи 6+1 осіб особового складу.

Вона може працювати в повністю автономному режимі. Модулі забезпечені фільтровентиляційною установкою, кондиціонером та обігрівачем.

Штабна машина забезпечена трьома видами живлення: основне — промислова мережа (380В або 220В); резервне – дизель-генератор потужністю 5,5 кВт; аварійне — акумуляторні батареї (2хв, 200 А/год).

У разі зникнення живлення основної мережі, то автоматично вмикається дизель-генератор та починається заряджання акумуляторів. В обох кунгах змонтовані монітори для відображення інформації.

Поделиться публикацией