В ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ РАКЕТА ПУТІНА ВБИЛА ДИТИНУ ТА ЇЇ МАТІР

01 червня Росія атакувала Київ балістичними ракетами: було випущено 7 ракет «Іскандер-М» та 3 ракети «Іскандер-К». В результаті цього військового злочину загинули 3 мирних жителів, серед них – 1 дитина. Уламки ракети пошкодили багатоповерхівку і дитячу лікарню в Деснянському районі столиці України. Трагедія відбулася в день захисту дітей – це демонстративний геноцид українців, який з самого початку повномасштабного вторгнення здійснюється Росією – якби не західні засоби ППО, жертв серед киян було б набагато більше. Росія не лише вбиває, але і викрадає українських дітей: від початку повномасштабного вторгнення щонайменше 20 тисяч маленьких українців (серед них 4,5 тисячі – це діти-сироти, або діти, які позбавлені батьківського піклування) були вивезені до РФ, де над ними знущаються і віддають на всиновлення в російські сім’ї. Кожен такий випадок має бути розслідуваний для того, щоб повернути українських дітей на батьківщину.

Росіяни змінили тактику: більшість ракетних атак, які відбулися впродовж травня, були направлені на Київ. 29 травня та 01 червня поточного року ВКС РФ застосували балістику – ракети «Іскандер», які мають велику руйнівну силу. Навіть уламки таких ракет призводять до масових жертв серед цивільного населення. Росія починає послідовно застосовувати ракети «Іскандер» по столиці України, сигналізуючи, що продовжуватиме вбивати українців, адже застосування таких ракет в межах міста – військовий злочин. Відсутність результатів на війні, деградація російської армії та втрата нею будь-якої ініціативи на полі бою підштовхують Путіна до скоєння військових злочинів – масовані ракетні удари мають на меті, перш за все, знищення цивільного населення. Це жахлива дійсність, яка відбувається майже в центрі Європи у 21 столітті. Удар балістичними ракетами 01 травня забрав життя дитини та її матері – це ілюстративний приклад, що відбудеться в Європі, якщо туди прийде російська армія.

Росія перетворилася на спільну загрозу для всього цивілізованого світу: терористична-країна, одержима жагою територіальних захоплень, яка прискорено мілітаризується і здійснює військові злочини відносно цивільного населення України. Відповідно, постачання зброї та засобів ППО для України набувають абсолютного значення: це єдиний інструмент унеможливлення геноциду українців. Росія має опинитися у повній міжнародній ізоляції та під тотальними санкціями, які ослаблять її економіку – кожна країна світу має зробити внесок в процес нівелювання найбільшої після 1945 року загрози людству.

Поделиться публикацией