ВІЦЕПРЕЗИДЕНТ РОСІЙСЬКОГО ГАЗПРОМБАНКУ ВИЇХАВ В УКРАЇНУ І ВСТУПИВ ДО ТЕРОБОРОНИ

Віцепрезидент російського «Газпромбанку» Ігор Волобуєв виїхав із Росії в Україну і вступив до лав тероборони.

Як передав Укрінформ, про це він розповів виданню The Insider.

«Я більше не міг перебувати в росії. За національністю я українець, народився в Охтирці (Сумської області — ред.), я не міг більше спостерігати збоку, що творить росія з моєю Батьківщиною. Мій візит – це як покаяння, я хочу відмитися від свого російського минулого. Я хочу залишитись в Україні до перемоги», – заявив Волобуєв.

Він розповів, що його батько під час російського вторгнення місяць прожив у Охтирці в холодному підвалі. Волобуєв також зазначив, що з 2004 року хотів повернутися до України, але раніше не міг цього зробити через сімейні обставини. «Це (агресія росії проти України, — ред.) міжнародний злочин з боку путіна, російської влади та, насправді, російського народу. Тому що тут убиває українців не путін, краде унітази не путін, ґвалтує жінок не путін. Це і є російський народ», – висловив свою думку емігрант.

Також Волобуєв прокоментував смерть колишнього віцепрезидента «Газпромбанку» Владислава Аваєва та його родини. ЗМІ з посиланням на Слідчий комітет рф писали, що топ-менеджер убив дружину і дитину, а потім наклав на себе руки. Волобуєв не вірить у цю версію і вважає те, що сталося, інсценуванням самогубства.

Як повідомляв Укрінформ, 18 квітня в Москві були знайдені мертвими колишній віце-президент «Газпромбанку» Владислав Аваєв, його дружина та неповнолітня донька. За попередніми даними припускалося, що банкір убив сім’ю, після чого наклав на себе руки.

Поделиться публикацией