ВІЙСЬКОВІ СВІТУ, ЩО ХВОРІ НА КОРОНАВІРУС

Нещодавно міністр закордонних справ Китаю Чжао Лицзянь припустив, що коронавірус міг бути привезений до Піднебесної саме військовими США.

Крім цього, в Естонії коронавірус вперше виявили у військовослужбовця, а у зв’язку з цим оголосили карантин для 146 строковиків і 8 кадрових військових рот цього батальйону. Щоправда, інші підрозділи батальйону не на карантині. До того ж, повернувшись на Батьківщину з Німеччини польський воєначальник Ярослав Мікі при проходженні тесту на коронавірус показав позитивний результат. Ярослав Мікі та люди, що супроводжували його в поїздці, також на карантині.

В Італії серед тих, хто заразилися коронавірусом виявився навіть начальник штабу Сухопутних військ збройних сил країни генерал-лейтенант Сальваторе Фаріна. Незабаром з’ясувалося, що заражені COVID-19 є і в штаб-квартирі альянсу в Брюсселі.

Новий коронавірус виявлений у американського солдата, який проходить службу в штаб-квартирі Європейського командування Збройних сил (ЗС) США в Штутгарті в Німеччині. Про це йдеться в прес-релізі, розміщеному в суботу на сайті командування.

 

У заяві наголошується, що військовослужбовець на даний момент ізольований в місці проживання. Керівництво запустило процедуру встановлення особи всіх, з ким контактував інфікований в останні два тижні.

 

Поделиться публикацией