ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ ВМС ЗСУ ВІДПРАЦЮВАЛИ ПИТАННЯ ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОТИДЕСАНТНОЇ ОБОРОНИ НА ЗАГРОЗЛИВИХ НАПРЯМКАХ

Військовослужбовці бригади морської піхоти ВМС ЗСУ провели тактико-стройові навчання, в ході яких відпрацювали питання щодо організації протидесантної оборони на загрозливих напрямках.

Про це 26 квітня ц.р. повідомив Укрінформ, посилаючись на повідомлення пресслужби командування ВМС ЗСУ.

Зазначається, що за легендою, тактична група морської піхоти отримала сигнал про наступ умовного ворога, після чого здійснила марш колоною військової техніки в район ймовірного прориву. До складу групи також увійшла реактивна артилерія та протитанкові засоби, які є в розпорядженні морської піхоти.

В пресслужбі відзначили, що особовий склад бригади успішно впорався з поставленим завданням. Попри значний наявний бойовий досвід, подібні заходи дають можливість особовому складу підтримувати навички на належному високому рівні.

Раніше повідомлялось, що на Одещині та Миколаївщині підрозділи окремої артилерійської бригади імені генерал-хорунжого Олексія Алмазова Командування морської піхоти ВМС ЗСУпровели тактико-спеціальні заняття з приведення підрозділів у бойову готовність. Артилеристи тренувалися виконувати завдання за умови ведення бойових дій під час оборони морського узбережжя.

 

Поделиться публикацией