ВІЙНУ ТРЕБА ЗАБЕЗПЕЧУВАТИ НЕ ЛИШЕ БОЙОВОЮ, АЛЕ Й ІНЖЕНЕРНОЮ ТЕХНІКОЮ — ЕКСПЕРТ

ДП «Ніжинський ремонтний завод інженерної техніки» через борги перед працівниками, бюджетом та кредиторами загальною сумою близько 8 мільйонів гривень розпочало процедуру санації. Про це інформує ДК «Укроборонпром», до складу якого входить підприємство.

У повідомленні концерну наголошується, що під час проведення тендерних закупівель тендерний комітет Міноборони не надає перевагу профільним підприємствам, які мають обладнання та трудовий потенціал для якісного проведення ремонту військової техніки різної складності.

«Укроборонпром» правий – замовлень дійсно немає, зазначив у коментарі інформагентству «Оборонно-промисловий кур’єр» Володимир Рижов, екс-перший заступник очільника Мінпромполітики. На його переконання, Міноборони, а скоріше Генштаб, не уявляють всю необхідність оснащення військ в зоні конфлікту на Донбасі інженерною технікою. «Наші бійці досі вручну готують собі опорні пункти. На жаль, без осмислення того, що війну треба обов’язково забезпечувати не лише бойовою, а й інженерною технікою, ми будемо нести втрати у живої силі», — наголосив співрозмовник ІА «ОПК».

ІА «ОПК»

Поделиться публикацией
-->