ВІДВЕРТО ПРО УКРАЇНСЬКУ ВЛАДУ — ТВОРЧА ЗУСТРІЧ З ГОРБУЛІНИМ — 14 БЕРЕЗНЯ 2019

14 березня о 18:30 відбудеться творча зустріч Володимира Горбуліна з нагоди виходу в світ його книжки «Мой путь в зазеркалье. Не только путевые заметки»

м. Київ, вул. Хрещатик, 2, приміщення кіноконцертної зали  ДП «Український дім» (ВХІД ВІЛЬНИЙ)

Організатор:  Видавництво Брайт Букс.

Коротко. Чи можна говорити про владу і політку без ненависті? Як воно – особисто спілкуватися з президентами України та інших країн світу? Про участь у міжнародній політиці не лише офіційних осіб, але й тіньових персон, які на багато років визначали вектори розвитку нашої країни; про нову світову реальність, перспективи для України та рецепти подолання наявних і майбутніх викликів. Про все це можна буде запитати у відомого вітчизняного policymaker, одного з найяскравіших стратегічних мислителів своєї країни і творця закулісся української політики, інтелектуала з містичною інтуїцією Володимира Горбуліна.

У його новій книжці «Мой путь в зазеркалье. Не только путевые заметки», що недавно побачила світ у видавництві Брайт Букс, не лише дається оцінка новітній українській історії. Відкрито попереджаючи про всі небезпеки, Горбулін надає рекомендації для подолання смуги перешкод і виходу України на новий етап розвитку.

 

Поделиться публикацией