ЗСУ ПІДТВЕРДЖУЮТЬ, ЩО РОСІЯНИ В БУЧІ, ІРПЕНІ ТА ГОСТОМЕЛІ ВІДРІЗАНІ ВІД ПОСТАЧАННЯ

Збройні сили України підтверджують, що росіяни в Бучі, Ірпені та Гостомелі відрізані від постачання. Російські війська зупинені в Київській області і чекають на резерви.

Про це 22 березня ц.р. повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації генерал-лейтенант Олександр Павлюк

Він додав, що наразі потрібно втримати ворога з боку Бучі та Гостомеля, які перебувають під окупацією, і не дати йому можливості наступу на Київ.

«Ворога зупинено, ворог шукає шляхи. Але й наші Збройні сили не чекають, також активно проводять відповідні дії, постійно сковують ворога, постійно завдають ураження. Тож паритет зберігається», – сказав він.

Павлюк зазначив, що окупанти чекають на резерви, також на них чекають і українські сили. За його словами, якщо українським військам вдасться наростити сили, то вдасться виконати всі завдання – звільнити Київську область.

Генерал-лейтенант зазначив, що Київ залишається великою проблемою для ворога – і війська РФ зроблять усе, щоб зайти до столиці. За його словами, поки що Буча і Гостомель, північно-західні передмістя Києва, перебувають під окупацією.

«Там поки що жодних ми дій зробити не можемо. Нам треба утримати противника в його спробах перейти річку Ірпінь і перейти в наступ на Київ», – сказав він.

«У противника потенціал виснажується, у нас нарощується. Усе залежить від того, чи буде в нього потенціал – від цього буде далі перебіг бойових дій», – сказав Павлюк.

 

Поделиться публикацией