ВСЕРЕДИНІ РОСІЙСЬКИХ ВІЙСЬК ПОШИРИЛИСЯ ПАНІЧНІ НАСТРОЇ

Росія сьомий день намагається зламати опір України, але отримує зворотній ефект.

Зявилися ознаки збільшення рівня деморалізації та переляку серед російських окупаційних військ. Свідчень цьому чимало. Серед іншого, Держспецзв’язок опублікував розмову про російських військових, сповнену паніки та зневіри.

«Зустрів військового, який служить у батальйоні з-під Максимки (ймовірно, Ярославська область Росії – ред.). Він знає, що відбувається в Камишинському теж (вочевидь, мовиться про військову частину з Волгоградської області – ред.)», – каже чоловік.

«Жах. Загиблих – 70%. 70%… У них частина – 3,5 тис. 70% загинули вже з цих частин. Ви уявляєте, скільки там трупів, бл**? Це пі***ць, хлопці. Вони нас пощьолкають усіх на**й, всю нашу армію… Уявляєте, що буде?», – налякано говорить росіянин.

А далі починає боятися за своїх дітей, хоча до наших дітей, яких росіяни вбивають, йому, вочевидь, байдуже: «Нас, пенсіонерів, не покличуть, а кого? Синів, дітей будуть брати на війну, б**дь. Ви не уявляєте, що там відбувається».

«Він (радше за все, мовиться про Путіна, – 24 канал) розповідає про нашу армію. Яка на**й наша армія, б**дь?! Неготових туди посилають… Звідки пацани… Воювали вони хіба, б**дь? Коротше, ж**а. Не дивіться новини – там усе повний піз***ж. Повний піз***ж по телевізору», – підсумував росіянин.

Також росіянин каже, що загиблих окупантів в Україні вже приблизно 10 тис.

Поделиться публикацией