ВОРОГА ВІДКИНУТО НА 70 КМ ВІД СТОЛИЦІ – КОМАНДУВАННЯ СВ ЗСУ

Командування Сухопутних військ ЗСУ повідомило, що зі сторони правого берега Дніпра українські захисники відтіснили ворога на відстань до 70 км. Таким чином, ситуація під Києвом стабілізувалась, столиця України захищена двома лініями суцільної оборони

«Ми повністю зірвали плани ворога. На сьогодні по правому березі річки (Дніпро) ворог зупинений майже на 70 км і смуга зовнішнього кільця розширена до 70 км, що унеможливлює ведення вогню, окрім ракет, по нашій столиці», — повідомив заступник начальника штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ бригадний генерал Олександр Грузевич, передав УНІАН.

Щодо ситуації на іншому березі Дніпра, то за його словами, з боку ворога було невелике просування, але його вже ліквідовано. В цій ситуації ворог перейшов до другої тактики — розстрілу нашої інфраструктури.

«Створено два кола оборони, на яких ворог зупинений і не має успіху. На деяких напрямках, а це Броварський і Бориспільський напрямок, ворог взагалі відмовився від активних наступальних дій», — наголосив Грузевич.

Поделиться публикацией