БРОНЕЖИЛЕТИ ВІД «ТЕМП-3000» УСПІШНО ПРОЙШЛИ ПЕРЕВІРКУ ЯКОСТІ

Бронежилети виробництва ТВО «НВП «ТЕМП-3000», якими забезпечуються ЗСУ, в присутності журналістів успішно пройшли балістичну перевірку якості.

Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення Збройних Сил України.

В оприлюдненій на сторінці Фейсбук Головного управління РСМЗ ЗСУ інформації вказується, що на запрошення начальника ГУ РСМЗ ЗСУ генерал-майора Дмитра Марченка представники ЗМІ взяли участь в одному з методів випробувань якості бронежилетів – стійкості до відстрілу. Захід був присвячений роз’ясненню основних моментів контролю якості з метою недопущення до експлуатації українськими військовослужбовцями неякісних предметів речового майна.

Журналістам показали процес виробництва елементів засобів індивідуального захисту (бронежилетів) та запропонували обрати виріб, який незабаром випробували балістичним методом в акредитованій лабораторії Національного університету оборони України імені Івана Черняховського.

«Дослідний» бронежилет успішно пройшов випробування. «Наскрізного пробиття немає», – зазначається у повідомленні.

Саме це і було продемонстровано журналістам: м’які бронеелементи вздовж усієї площі бронежилету підтвердили відповідність 1 класу захисту, а найважливіші для життя зони, закриті жорсткими бронеелементами – четвертому.

Фото ГУ РСМЗ ЗСУ .

Джерело:

 

Поделиться публикацией