РОСІЙСЬКА УДАРНА КАМПАНІЯ ХАРАКТЕРИЗУЄТЬСЯ ПОГАНОЮ РОЗВІДУВАЛЬНОЮ ІНФОРМАЦІЄЮ – АНАЛІТИКИ

По Одесі та іншим районам півдня України з 18 липня РФ завдала здебільшого ударів далекобійними ракетами. Аналітики британської розвідки зазначають, що під час цих атак військові РФ використали незвичайну кількість ракет AS-4 KITCHEN, 5,5-тонної зброї, розробленої для знищення авіаносців. Крім того, вони наголосили, що з початку війни російська ударна кампанія характеризується поганою розвідувальною інформацією та неефективним процесом націлювання.

Про це 25 липня ц.р. повідомив портал DT,UA.

У порту Чорноморськ на південь від Одеси пошкоджено кілька зернових силосів у, а також історичний центр міста. 24 липня 2023 року Росія здійснила удари безпілотниками по доках Дунаю, приблизно за 200 метрів від кордону з Румунією.

У британській розвідці також зазначають, що в період із серпня 2022 року по червень 2023 року, коли діяла зернова ініціатива, РФ утримувалася від ударів по цивільній інфраструктурі в південних портах. Але оскільки РФ не вдалося відновити угоду, Кремль, ймовірно, відчуває себе менш політично обмеженим і намагається завдати ударів по цілях в Одесі, оскільки вважає, що Україна зберігає військові активи в цих районах.

«З початку війни російська ударна кампанія характеризується поганою розвідувальною інформацією та неефективним процесом націлювання», — підкреслюють аналітики британської розвідки

 

Поделиться публикацией