БОЙОВИКИ ПРОДОВЖУЮТЬ ОБСТРІЛЮВАТИ ПОЗИЦІЇ ОБ’ЄДНАНИХ СИЛ ЗАСТОСОВУЮЧИ МІНОМЕТИ, БЕЗПІЛОТНИКИ ТА ПІХОТНУ ЗБРОЮ

Бойовики російсько-окупаційних формувань продовжують обстрілювати позиції Об’єднаних сил у Донецькій і Луганській областях, активно застосовуючи міномети, безпілотники та піхотну зброю. У понеділок, 9 березня, противник вісім разів порушив режим припинення вогню. Один український військовослужбовець отримав бойову травму.

Про це 10 березня ц.р. повідомили в пресцентрі штабу ООС.

 

У зонах відповідальності оперативно-тактичних угруповань «Північ» і «Схід» було зафіксовано п’ять і три ворожих обстріли відповідно.

 

Позиції Збройних сил поблизу Оріхового на Луганщині окупанти накрили вогнем з важких мінометів, випустивши п’ять мін калібру 120 міліметрів.

 

По Зайцевому противник бив з 82-мм мінометів і випустив чотири міни.

 

Укіплення ЗСУ в районі Новолуганського, Луганського й Авдіївки бойовики обстрілювали з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

 

Поблизу Широкиного і Гнутового на Донеччині ворожий БПЛА скинув гранатометный постріл ВОГ-17.

 

Водяне противник обстріляв з 82-мм мінометів, випустивши чотири мінометних міни, а також чотири рази вдарив зі станкового протитанкового гранатомета.

 

Крім того, бойовики обстріляли український санітарний автомобіль в районі Гнутового.

 

«Сьогодні в результаті ворожих  обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав бойове ураження», — уточнили в штабі.).

Поделиться публикацией