БОЙОВА АВІАЦІЯ ПС ЗСУ ВІДПРАЦЮВАЛА АТАКУ З ПОВІТРЯ НАЗЕМНИХ ЦІЛЕЙ УМОВНОГО СУПРОТИВНИКА

Бойова авіація Повітряних сил ЗС України відпрацювала атаку з повітря наземних цілей умовного супротивника на полігонах «Широкий лан» та «Києво-Олександрівський».

Про це повідомив портал DT,UA, посилаючись на повідомлення пресслужби командування Повітряних сил ЗС України у Facebook.

«Ударна авіація 1 літаки Су-24М і Су-25, під прикриттям винищувачів МіГ-29 і Су-27 завдавали ракетно-бомбових ударів по наземних цілях. Після чого винищувачі відпрацювали повітряні бої і завдали імітованих ударів по наземних і надводних цілях в акваторії моря», 一 йдеться в повідомленні.

Зазначається, що під час тренувань ланка винищувачів перехопила захоплений терористами військово-транспортний літак Ан-26. Винищувачі МіГ-29 змусили літак здійснити посадку на певному аеродромі, де воїни ССО відпрацювали антитерористичні заходи.

У пресслужбі також наголосили, що особливу увагу було приділено комплексному застосуванню високоточної зброї, безпілотних літальних апаратів, засобів РЕБ, автоматизованих систем управління та іншого сучасного озброєння.

Поделиться публикацией