“БОГДАН” ВИРОБЛЯТИМЕ ОНОВЛЕНІ САНІТАРНІ МАШИНИ ДЛЯ АРМІЇ

Компанія «Богдан Моторс» підписала новий контракт із Міністерством оборони на постачання оновлених санітарних машин «Богдан 2251» до Збройних сил України.

Про це повідомляє прес-служба корпорації 14 січня ц.р.

«Українська армія отримає модернізовані автомобілі «Богдан 2251». У 2018 році вони отримали низку змін, які узгоджувалися з військовими медиками та представниками Міністерства оборони. Тепер модернізовані «Богдан 2251» поступово замінюють застарілі радянські УАЗи, отримуючи схвальні відгуки від представників ЗСУ», — повідомив автовиробник.

У корпорації нагадали, що 2018-го «Богдан Моторс» достроково виконав контракт на виготовлення і постачання санітарних автомобілів «Богдан 2251». Вони пристосовані для вивезення поранених з медичних підрозділів, мобільних шпиталів та подальшої евакуації.

За рахунок виробника автомобілі пережили 10 змін: було переглянуто устаткування кабіни водія та медичного КУНГу автомобіля. До інтер’єру медичного відділення внесли зміни для більш комфортного перебування під час виконання завдань, зокрема обладнали автономною системою підігріву, а паливну систему — спеціальним обігрівачем.

У Міноборони заявили, що в оновленій версії санітарного автомобіля «Богдан 2251» враховано усі побажання військових та медиків.

Поделиться публикацией