БЛИЗЬКО 100 СОЛДАТІВ РФ З-ПІД МУРМАНСЬКА ВІДМОВИЛИСЬ ПОВЕРТАТИСЯ В УКРАЇНУ НА ВІЙНУ

На тлі неабияких втрат під час “спецоперації” в Україні, російські військові вже вкотре відмовляються від подальшої участі у війні. Наприкінці березня батальйон з Південної Осетії майже у повному складі відмовився воювати, а сьогодні аналогічне рішення прийняли понад 100 військовослужбовців із 200-ї окремої мотострілецької бригади (м.Печенга).

Про це повідомив на своїй сторінці в фейсбуці журналіст Роман Цимбалюк.

Під час виконання злочинних наказів з Кремля, ця бригада зазнала величезних втрат. Відчувши “гостинність” українців, російські солдати повертатися сюди передумали.

«Особовий склад 200 окремої мотострілецької бригади (в/ч 08275, Печенга) після виконання службово-бойових завдань під час проведення «спеціальної військової операції» на території України більше не бажає брати участь у бойових діях. Понад 100 військовослужбовців бригади відмовилися від подальшої участі у «спеціальній військовій операції», — написав Цимбалюк.

За його словами, військових відправили з польового табору на території Білгородської області додому до Печенги (Мурманська область).

Нагадаємо, на Півдні окупаційні війська продовжують укріплюватися на зайнятому рубежі, однак українська артилерія уразила вже понад сто цілей противника в зоні зіткнення.

Поделиться публикацией