АТ «РОСОБОРОНЕКСПОРТ» ПОКАЖЕ ГОЛОВНІ НОВИНКИ РОСІЙСЬКОГО ОПК НА ОБОРОННІЙ ВИСТАВЦІ IDEX 2021

АТ «Рособоронекспорт» (входить у ГК Ростех) покаже головні новинки російського ОПК на Міжнародній оборонній виставці IDEX 2021, яка пройде в Абу-Дабі (ОАЕ) з 21 по 25 лютого.

IDEX — найважливіша майданчик з обміну досвідом і технологіями, а також найважливішим міжнародним форумом, що надає ексклюзивні можливості для встановлення нових партнерських зв’язків.

«Близький Схід і Північна Африка сьогодні — в числі ключових замовників на ринку озброєнь. На частку регіону припадає приблизно 1/3 загального обсягу ринку. Зброя з маркою» Зроблено в Росії «тут добре відомо і користується підвищеним попитом. Воно зарекомендувало себе з найкращої боку в непростих кліматичних умовах — на море, на суші і в повітрі. з огляду на все вищесказане, регіон є для нас дуже важливим. за підсумками 2020 року на країни регіону припало більше 50% всіх експортних поставок по лінії Рособоронекспорту. Крім зростання обсягів експорту і поставляється номенклатури, ми значно розширили географію співробітництва в регіоні. в 2021 році ці позитивні тренди будуть продовжені відповідно до завдань, які ставить перед нами керівництво країни «, — повідомив генеральний директор Держкорпорації Ростех Сергій Чемезов.

На IDEX 2021 Рособоронекспорт традиційно виступає організатором єдиної російської експозиції, яка в цілому займає більше 1200 кв.м виставкової площі в холі №12. У складі експозиції буде представлена ​​продукція провідних холдингів Держкорпорації Ростех, в тому числі АТ «НВО» Високоточні комплекси «, АТ НПК» Уралвагонзавод «, АТ» Концерн «Калашников», АТ «Технодінаміка», АТ «ОПК», АТ «Швабе» і найбільших російських оборонно-промислових підприємств АТ «Концерн ВКО» Алмаз-Антей «, АТ» Концерн «Морінсіс-Агат», АТ «НВО РусБІТех», Корпорація «Проект-техніка» і Казанський державний казенний пороховий завод.

Єдина російська експозиція орієнтована на демонстрацію засобів і рішень з відповіді на сучасні загрози та виклики безпеці, і в першу чергу в умовах розвитку засобів нападу, включаючи ракетне озброєння різного радіусу дії і ударні БЛА. Рособоронекспорт представить на IDEX 2021 підходи і рішення задач по протистоянню, перш за все, терористичним угрупованням та забезпечення безпеки важливих державних, інфраструктурних, транспортних і енергетичних об’єктів.

«В Абу-Дабі Рособоронекспорт покаже новинки свого експортного каталогу, в тому числі вперше в даному регіоні — бронетранспортер і бойову машину піхоти на базі уніфікованої колісної бойової платформи» Бумеранг «, ЗРС» Антей-4000 «, ЗРК» Вікінг «і ЗРК» Тор -Е2 «. Вперше проведемо публічні презентації танка Т-14» Армата «, нового стрілецької зброї російського виробництва — автоматів КОРД, пістолета Лебедєва і новітнього автомата Калашникова АК 19, розповімо про систему протидії безпілотним літальним апаратам — новому комплексному вирішенні Рособоронекспорту, а також про тренажерних комплексах російського виробництва «, — додав Олександр Міхєєв.

Рособоронекспорт на своєму стенді продемонструє більш 400 найменувань продукції військового призначення. Ряд перспективних зразків оборонної продукції компанія вперше за кордоном покаже на мультимедійному глобусі — рекламно-виставкової новинці, розробленої в Росії.

 

На стенді Рособоронекспорту будуть представлені моделі авіаційної техніки — багатоцільового надманеврений винищувача Су-35 і транспортно-десантного вертольота Мі-38т, здатних значно підвищити бойовий потенціал авіаційної угруповання будь-якої країни Близького Сходу і Північної Африки, популярних на близькосхідному ринку комплексів ППО — С-400 » Тріумф «і» Тор-М2КМ «, комплексу протидії безпілотним літальним апаратам» Купол-ПРО «. У сегменті безпілотної авіації ТОВ «СТЦ» представить матеріали по безпілотному комплексу «Орлан 10Е».

У військово-морської частини експозиції спецекспортера суднобудівна корпорація «Ак Барс» представить моделі патрульного корабля проекту 22160 і малого ракетного корабля проекту 22800Е «Каракурт-Е».

На підвищений інтерес публіки розраховують АТ «Завод ім. В.А.Дегтярева», вперше за кордоном демонструє новий автомат КОРД калібрів 7,62 мм і 5,45 мм, і ТОВ «КБІС» з уже відомими фахівцям високоточними далекобійними гвинтівками бренду Lobaev Arms DVL-10M1 «Диверсант», TSVL-8 «Сталінград», DXL-3 «Відплата» і DXL-4 «Севастополь». Також на стенді Рособоронекспорту розмістяться моделі броньованих автомобілів сімейств «Тайфун» і «Торнадо».

В ході IDEX-2021 Рособоронекспорт проведе велику ділову програму. Заплановані зустрічі і переговори з представниками військово-політичного керівництва і бізнес-спільноти країн Близького Сходу і Північної Африки.

Поделиться публикацией