АТОМНА ВІЙНА МОЖЕ РОЗПОЧАТИСЯ НАВІТЬ БЕЗ ЗАПУСКУ ЯДЕРНИХ РАКЕТ — МІНІСТР ЕНЕРГЕТИКИ

У Міністерстві енергетики закликали НАТО закрити небо над Україною. Атомна війна може початися навіть без запуску ядерних ракет, і, якщо це станеться, вся Європа буде змушена рятуватися від радіації.

Про це 9 березня ц.р. повідомив портал DT,UA.

“Атомна війна може розпочатися навіть без запуску ядерних ракет. Якщо це станеться, вся Європа буде змушена ховатись у укриттях, намагаючись врятуватися від радіації. І ви знатимете, хто це зробив – незважаючи на фейки та пропаганду. Але вже буде пізно”, – повідомив міністр енергетики Герман Галущенко.

Він закликав міжнародні інститути та організації застосувати всі свої можливості та зусилля та встановити безполітну зону над Україною – до того, як станеться катастрофа.

«Навіть у страшному сні я не міг уявити захоплення Чорнобиля, Запорізької атомної станції, обстріл Харківського фізико-технічного інституту, де розташована дослідна ядерна установка. Але це сталося”, — зазначив міністр, зауваживши, що зараз світ бачить жорстоку агресію проти України, бомбардування мирних міст та вбивства цивільного населення – все те, що неможливо було уявити у ХХІ столітті, тому марно сподіватися, що Росію зупинять ризики пошкодження атомних об’єктів.

Поделиться публикацией