АМЕРИКАНЦІ БУДУЮТЬ НОВІ ОБ’ЄКТИ В УКРАЇНІ

Військовослужбовці флоту США будують нові об’єкти в Україні для потреб нашої армії.

Про це 2 вересня ц.р. повідомив Український мілітарний портал.

Напередодні пресслужба 133 Військово-морського мобільного будівельного батальйону ВМФ США оприлюднила низку світлин з України.

За їх підписом командування частини вітало своїх військовослужбовців, про точне місце розташування не повідомляється.

На фото окрім особового складу присутня і спеціальна інженерна техніка американського підрозділу:

Відомо, що в рамках матеріально-технічної допомоги Україні США мають побудувати низку об’єктів для українського флоту – збудувати новий пірс на базі ВМС в Очакові та збудувати казарму для морських піхотинців в Миколаєві, а також низку інших об’єктів для Збройних Сил та Національної Гвардії України.

Минулого року військові будівельники зі США вже звели та передали в експлуатацію на військово-морській базі ВМС ЗС України в Очакові будівлю оперативного центру на ангар для обслуговування катерів.

Стартувало будівництво морського операційного центру для Військово-морських сил України на військово-морській базі в Очакові у липні 2017-го року.

Роботи здійснюються силами військових будівельників флоту США, а також американська компанія KVG.

Через певні складнощі, що виникли в ході реалізації будівництво затягнулось.

Військові будівельники тут знаходяться на ротаційній основі, так роботи розпочинав 133 Військово-морський мобільний будівельний батальйон (Naval Mobile Construction Battalion 133), згодом 11 Військово-морський мобільний будівельний батальйон (Naval Mobile Construction Battalion 11)

Компанія KVG здійснює організацію та супровід робіт, зокрема доставку будівельних матеріалів від українських виробників.

Поделиться публикацией