ФЛАГМАНИ УКРАЇНСЬКОГО ОПК СТАЛИ УЧАСНИКАМИ «ЛІГИ ОБОРОННИХ ПІДПРИЄМСТВ УКРАЇНИ»

АТ «МОТОР СІЧ» та ПрАТ «Завод «Кузня на Рибальському» стали членами «Ліги оборонних підприємств України». Про це повідомляє сайт громадського об’єднання.

«26 липня 2018 року Правління Ліги розглянуло заяву  АТ «МОТОР СІЧ» та прийняло рішення щодо включення запорізького підприємства до складу Ліги в якості асоційованого члена.
Місяцем раніше таке ж рішення було прийнято відносно ПрАТ «Завод «Кузня на Рибальському».
Вітаємо АТ «МОТОР СІЧ» та ПрАТ «Завод «Кузня на Рибальському» зі вступом до нашого об’єднання та сподіваємось на плідну і конструктивну співпрацю!», — повідомляється на сайті Ліги.

«Ліга оборонних підприємств України» — об’єднання українських підприємств і організацій-виробників/розробників продукції оборонного та подвійного призначення. Створення Ліги пов’язано із наміром об’єднати зусилля приватних підприємств оборонної промисловості навколо удосконалення внутрішньої кооперації, налагодження ефективного державно-приватного партнерства у оборонно-промисловій сфері, реалізації спільних зусиль щодо удосконалення маркетингу оборонної продукції приватних підприємств як всередині держави, так і на ринках іноземних держав. Головним напрямом роботи Ліги визначено участь її членів у ефективному та якісному переозброєнню Збройних сил України.

Поделиться публикацией