УКРАЇНІ ТЕРМІНОВО ПОТРІБНО СТВОРИТИ ВЛАСНУ СЕРТИФІКАЦІЙНУ БАЗУ – О.ВИСОЦЬКИЙ

 

Також він зазначив, що сертифікація за стандартами НАТО в закордонних сертифікаційних центрах є коштовним задоволенням, яке не по карману вітчизняним виробникам. «Відстріл зразка — €45000; випробування зразка ОВТ на підрив — €900000. Держава повинна, за підтримки партнерів, створити власну сертифікаційну базу, бо вітчизняні виробники можуть втратити навіть власний український ринок» — зазначив Олег Висоцький.

270417 Висоцкий

Довідково: 27 квітня, у Києві під патронатом Міністерства оборони України проходить «Український форум з оборони та безпеки» з фокусом на залучення інвестицій в сектор оборони.
Форум вже вдруге став міжнародним майданчиком для обговорення актуальних питань і вирішення нагальних задач галузі та об’єднав понад 500 ключових гравців сектора, інвесторів, представників бізнесу, державних діячів та фінансових організацій з більш ніж 20 країн світу.
Серед доповідачів: Ігор Павловський, заступник міністра оборони України; Юрій Бровченко, заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України; Юрій Гусєв, партнер, EasyBusiness; Олександр Вінніков, голова Представництва НАТО в Україні; Денис Гурак, заступник гендиректора ДК «Укроборонпром»; Євген Марчук, колишній голова СБУ, екс-прем’єр-міністр України; Євген Рокитський, співголова правління, Асоціація «Українська оборона і безпечна промисловість»; Інгвар Парнамае, гендиректор, Естонська асоціація оборонної промисловості; Глен Грант, керівник проекту «Реформа системи житлового забезпечення».
Форум вже вдруге організовується компанією A7 CONFERENCES.
Серед ключових тем Форуму – національна стратегія розвитку оборони та безпеки України, ключові реформи сектору та результати їх впровадження, інвестиційні можливості державно-приватного партнерства, підвищення інвестиційної привабливості підприємств військово-промислового комплексу, потенціал, технології та перспективи розвитку Повітряних та Наземних сил України, кібер-безпека, інформаційні технології та ін.

Поделиться публикацией
-->