НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР «ДЕСНА» ОТРИМАВ НОВИЙ ТАНКОВИЙ ТРЕНАЖЕР

Про це повідомляє Defense Express з посиланням на прес-службу Генерального штабу ЗСУ.

З його роботою сьогодні, 28 листопада, під час відвідання центру, ознайомилися Президент України — Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко, начальник Генерального штабу — Головнокомандувач Збройних Сил України генерал армії України Віктор Муженко та Міністр оборони України Степан Полторак.

 

181128 desna 4

 

Тренажер дозволяє здійснювати одночасну підготовку не лише командира та екіпажу танку, а й цілої танкової роти та відтворює дуже реалістичні умови бою.

Верховному Головнокомандувачу ЗСУ також було продемонстровано тренування підрозділів в умовах бою та бойове злагодження танкових підрозділів на смузі перешкод. В навчальному центрі працює школа снайперів, школа танкістів, медичний центр, сержантська школа, школа загальновійськової підготовки. Навчання здійснюється за участю наших партнерів з НАТО.

 

181128 desna 5

При цьому Глава держави підкреслив, що «зараз нам треба підвищувати майстерність та забезпечити ефективну підготовку для того, щоб у випадку необхідності ворог зазнав поразки, заплатив високу ціну за безвідповідальне рішення про вторгнення на українську територію».

 

181128 desna 1

181128 desna 2

181128 desna 3

Поделиться публикацией